петак, 10. јануар 2014.

Chanel Mat Lumiere


Tip koze: kombinovana, masna T zona
Pakovanje: staklena, luksuzna bocica, crni poklopac, 30 ml
Miris: vockast, dosta je prijatan, nije jak
Prekrivanje: 4/5
Matiranje: 3/5
Cena: oko 5.300 dinara



Chanel Mat Lumiere dolazi u staklenoj bocici, luksuznog izgleda i jako prijatnog i lepog mirisa. Samo njegovo prekrivanje je odlicno, cak i u jednom sloju, ali za one sa vise nepravilnosti na kozi dva sloja ce sasvim biti dovoljna. Nije toliko tezak na licu, mada se ne preporucuje da se stavlja svakodnevno, ali ja to svakako cinim, i skoro svakog dana je na mom licu, i nema nikakvih znakova da jos dodatno izaziva bubuljice.


Zamerka je sto se T zona jako brzo prosija. Bez podloge  i fiksatora moze maksimalno da izdrzi 6 sati, a ja od pudera ocekujem mnogo duze trajanje, ali sa druge strane uz odlicnu podlogu i fiksator, uspe da traje i ceo dan. Nanosi se odlicno kako i prstima, tako i cetkicama. Ja koristim varijantu sa beauty blenderom i tako mi najvise odgovara, ali prsti su isto odlican izbor. Jedna od vecih zamerki (sem prosijavanja) je ta sto iako imam najsvetliju nijansu (broj 20) ipak nije toliko dovoljno svetla, jer posle nekoliko sati ne znam zbog cega lice mi malo potamni, i dobije malo narandzastiju boju. 


Sve u svemu, kad se sve sabere i oduzme, odlican je puder za one sa masnom i kombinovanom kozom, savrseno prekriva, ali se brzo prosija T zona,  i izbor nijansi je los. 





4 коментара:

  1. Dobar post :) http://beautyworldbylm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Hm,pa nije los,ali mi je celo lice masno!! :D tako da mislim da mi ne bi bas odgovarao!! :) daj neku slicicu da vidim kako deluje na licu!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probacu da ubacim kad predjem na laptop :) Ne znam, mozda ti zbog toga nece odgovarati, mada uz odličnu podlogu i fiksator bice ti odličan :) P. S. slucajno je obrisan komentar jedne devojke, pa kad bude videla, moze slobodno napisati ponovo :)

      Избриши