недеља, 12. јануар 2014.

Vichy Hyaluspot


Tip koze: kombinovana, masna T zona
Pakovanje: tipicna Vichy amabalaza, zeleno-bele boje, 15 ml
Miris: /
Ucinak: 5/5
Cena: oko 1.500 (Lilly)


Moje odusevljenje ovim proizvodom i dalje ne prestaje. Moram da priznam da cim se prvi put proizvod pojavio na malim ekranima, pretpostavka je bila da ce posao odraditi fantasticno. Tako je i bilo, naime u roku od 2 sata vam komplet isusi bubuljicu, a u roku od 48h nestaje trag (crvenilo). Prva pretpostavka je tacna, ali druga i ne bas. U daljem tekstu cu reci zasto mislim tako. 



Vichy Hyaluspot dolazi u belo-zelenoj ambalazi od 15 ml, i veoma je mali, ali s obzirom da stavljate providnu tecnost samo na bubuljicu, nece vam se tako brzo potrositi. Na sajtu navode da je nemastan i nelepljiv, naravno kad se nanese na kozu. U mom slucaju to bas nije tacno, jer i te kako na dodir ume da bude lepljiv, a odredjeni deo lica (gde ga naneste) hoce malo da se sija, ali posto ga stavljam pred spavanje to i nije tako bitno, jer cim ustanem isperem ga, i nemam nikakav trag posle toga, samo nestala bubuljica.

Slika preuzeta sa interneta

Veoma je higijensko pakovanje, providna tecnost izlazi iz aplikatora i direktno se stavi na bubuljicu. Meni cim se pojavi (ja je volim nazvati rogulja) veca bubuljica, obicno na celu, stavim hyaluspot i ona stvarno posle nekoliko sati nestane, ne znam posle koliko tacno, jer ipak preparat drzim preko noci. 



Brzo nestaju bubuljice, i ako ne iz prvog puta, iz drugog ce sigurno nestati. Crvenilo posle bubuljice mi ne nestaje, bude blaze, ali nije bas i da je potpuno uklonjeno, iako oni navode da nestaje u roku od 48h, mada mozda je poenta u tome sto treba naneti dva puta dnevno kako i pise, a ne jednom kako ja to radim.



Sve u svemu, odlican proizvod, mislim da ne postoji bolji proizvod za isusivanje bubuljica, malo crvenilo ili flekica koja vam ostane posle isusivanja bubuljice mozete lako prekriti puderom, i stvar ce biti zavrsena. Fantastican proizvod, svima toplo preporucujem!

1 коментар: