недеља, 12. јануар 2014.

Vichy Hyaluspot


Tip koze: kombinovana, masna T zona
Pakovanje: tipicna Vichy amabalaza, zeleno-bele boje, 15 ml
Miris: /
Ucinak: 5/5
Cena: oko 1.500 (Lilly)


Moje odusevljenje ovim proizvodom i dalje ne prestaje. Moram da priznam da cim se prvi put proizvod pojavio na malim ekranima, pretpostavka je bila da ce posao odraditi fantasticno. Tako je i bilo, naime u roku od 2 sata vam komplet isusi bubuljicu, a u roku od 48h nestaje trag (crvenilo). Prva pretpostavka je tacna, ali druga i ne bas. U daljem tekstu cu reci zasto mislim tako. Vichy Hyaluspot dolazi u belo-zelenoj ambalazi od 15 ml, i veoma je mali, ali s obzirom da stavljate providnu tecnost samo na bubuljicu, nece vam se tako brzo potrositi. Na sajtu navode da je nemastan i nelepljiv, naravno kad se nanese na kozu. U mom slucaju to bas nije tacno, jer i te kako na dodir ume da bude lepljiv, a odredjeni deo lica (gde ga naneste) hoce malo da se sija, ali posto ga stavljam pred spavanje to i nije tako bitno, jer cim ustanem isperem ga, i nemam nikakav trag posle toga, samo nestala bubuljica.

Slika preuzeta sa interneta

Veoma je higijensko pakovanje, providna tecnost izlazi iz aplikatora i direktno se stavi na bubuljicu. Meni cim se pojavi (ja je volim nazvati rogulja) veca bubuljica, obicno na celu, stavim hyaluspot i ona stvarno posle nekoliko sati nestane, ne znam posle koliko tacno, jer ipak preparat drzim preko noci. Brzo nestaju bubuljice, i ako ne iz prvog puta, iz drugog ce sigurno nestati. Crvenilo posle bubuljice mi ne nestaje, bude blaze, ali nije bas i da je potpuno uklonjeno, iako oni navode da nestaje u roku od 48h, mada mozda je poenta u tome sto treba naneti dva puta dnevno kako i pise, a ne jednom kako ja to radim.Sve u svemu, odlican proizvod, mislim da ne postoji bolji proizvod za isusivanje bubuljica, malo crvenilo ili flekica koja vam ostane posle isusivanja bubuljice mozete lako prekriti puderom, i stvar ce biti zavrsena. Fantastican proizvod, svima toplo preporucujem!

2 коментара:

 1. Hello I'am Chris
  Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
  With little site offers free website promotion
  I invite you to join
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
  World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  We follow your blog! Please follow mine
  You can forward this invitation to your friends

  PLEASE IMPERATIVE !
  Registration for the "Directory" blog, are free.
  We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
  **********************************************

  Last news of "Directory Blogspot" "
  Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings
  The Competition is open
  *************************

  ОдговориИзбриши